fbpx

Erasmus Esports staat in de finale van de House of HR Cup

 
House of HR Cup Final
 
De finalisten voor de House of HR Cup zijn bekend!
Afgelopen zaterdag werden de play-offs voor het tweede seizoen van de House of HR Cup gespeeld, waarin Erasmus Esports de grote winnaar was. Zij nemen het op 6 mei in het Kursaal in Oostende op tegen VUB Gaming uit België en maken kans op de prijzenpot van €1.500!
 
Wat is de House of HR Cup?

In de House of HR Cup nemen studententeams uit Nederland en België het tegen hun landgenoten op in de kwalificatietoernooien. Mocht jouw team deze bikkelharde kwalificatie doorstaan, dan volgt er een grote finale die op 19 april. Ieder deelnemend team bestaat uitsluitend uit studenten uit de Benelux en door alleen al deel te nemen kan je jouw studentenvereniging aan een gezonde dosis extra punten helpen, zodat jouw vereniging op de ladder van de Tournament Series stijgt en zo een stap dichterbij een deel van die dikke prijzenpot van €8.000 komt.

Maar ook in de House of HR Cup is er een flinke prijs te verdienen, want met een totale prijzenpot van €1.500 euro is de druk hoger dan ooit en de competitie zal moordend zijn. 
 
De finale live in het Kursaal in Oostende

Op 6 mei 2022 speelt Erasmus Esports de grote finale van de House of HR Cup tegen VUB Gaming uit België en de Rotterdammers maken dus kans op die totale prijzenpot van €1.500. De finale vindt plaats tijdens het E-recruitment Congress in het Kursaal in Oostende, dus zorg dat je er bij bent om de Nederlanders aan te moedigen!