fbpx

Partners

Het verbinden en versterken van grenzeloos talent om te winnen in een wereld vol verandering: Dát is waar House of HR voor staat.

House of HR biedt aanstormend talent de kans om zich via een breed netwerk aan klanten, kandidaten en toekomstige ondernemersparterns te ontwikkelen tot pioniers die wegen bouwen voor anderen. ‘Winnen in een wereld vol verandering’ geldt misschien nog wel het meest in de gaming-industrie en daarom betreedt House of HR met man en macht deze ‘markt van de toekomst’.

Met deze visie heeft House of HR de ambitie om zich te ontwikkelen tot Europa’s meest aanspraakmakende ‘powerhouse’ voor aanstormend talent die mensen verbindt en de mogelijkheid biedt om de wereld van morgen te vormen.

Gamegear.be is een bedrijf van gamers, voor gamers en zet zich in voor esports in de lage landen. Dit doen ze door een productassortiment van hoogstaande kwaliteit aan te bieden, dat specifiek voor professioneel gamen is ontwikkeld.

Verder ligt hun expertise in het bouwen van custom pc’s naar ieders wens, budget en nood. Materiaal aanbieden voor gamers en esporters is al een goed begin, maar Gamegear gaat verder. Zij ondersteunen meerdere esports-projecten, streamers en LANs om de community actief te ondersteunen en te stimuleren.