fbpx

DSL Marketplace: wat is het?

 
DSL Marketplace Visual
Als bezoeker van onze website, heb je ongetwijfeld gemerkt dat we een aparte Marketplace-pagina hebben ingericht. Maar wat is het precies en hoe verdien je credits om in de Marketplace uit te geven? Dat gaan we je allemaal haarfijn uitleggen in dit artikel! 


De DSL Marketplace is een door ons opgezet platform waar deelnemers van onze toernooien en andere evenementen College Coins kunnen uitgeven om toffe producten in de wacht te slepen. Van doosjes KitKat en Riot Points tot volwaardige gaming laptops en toegangskaarten voor GameForce. Oftewel, een dosis prachtige prijzen die je kan verdienen door simpelweg deel te nemen aan onze verschillende toernooien en evenementen! 

Hoe verdien ik College Coins? 

Om aanspraak te maken op bovenstaande items en meer, moet je ervoor zorgen dat je genoeg College Coins op je account te staan. Deze credits zijn uniek op ons platform en kan je op verschillende manieren verdienen: 

• Per win in de Dutch Student League, ontvang je 100 College Coins 

• Toernooien in de Tournament Series kunnen College Coins als prijs hebben 

• Verenigingen kunnen in overleg via hun eigen Student Events College Coins aanbieden 

Verenigingen die hun eigen evenementen organiseren, kunnen de DSL inschakelen om te helpen bij het faciliteren en regelen van het evenement. Schroom dus niet om een mailtje te sturen naar info@dutchstudentleague.nl en wij staan voor je klaar! 

 

De items in de Marketplace 

Inmiddels hebben we een mooi aanbod aan verschillende items in onze Marketplace. We proberen er constant voor te zorgen dat er voor ieder wat wils te halen valt om jullie te stimuleren om mee te doen aan onze toernooien en evenementen. Naast de reguliere prijzen in onze verschillende toernooien, verdien je door mee te doen dus ook gratis en voor niets een leuk extraatje! Hieronder volgt een greep uit de items die we op dit moment aanbieden: 

• Tegoedbonnen (Riot Points, Steam, Gamegear) 

• Gaming laptop 

• Entreekaarten GameForce 

• Brillen 

Kijk voor het volledige aanbod op de pagina van de Marketplace

Uiteraard zijn we constant bezig om het aanbod in de Marketplace af te stemmen en te updaten, zodat er altijd voor ieder wat wils is. Suggesties? Laat het ons weten!