fbpx

KitKat 4TheWin

 
 

Beste gamers, we hebben weer wat nieuws voor jullie! De Dutch Student League organiseert in samenwerking met KitKat een geheel nieuw toernooi ‘4TheWin’ met een totale prijzenpot van 650 euro! Roep je vrienden, schrijf je team in en wie weet zit jij wel in de play-offs te vechten voor die mooie prijzen! 

Ieder team bestaat uit enkel en alleen studenten. Door alleen al mee te doen kun je punten verdienen voor je studentenvereniging om een stap dichter te komen bij een hap uit de 8000€ prijzenpot van de gehele Tournament Series. Ook kan je met je gewonnen College Coins leuke dingen kopen in de Marketplace. Het is dus zeker de moeite om zo vaak mogelijk en met zo veel mogelijk studenten deel te nemen aan de verschillende toernooien! 

We hebben 4 verschillende games waaraan je kan deelnemen en waar je dus prijzen kan verdienen. Deze games zijn:

– League of Legends
– Rocket League
– FIFA
 Super Smash Bro’s Ultimate

Voor iedere game zullen 4 qualifiers gehouden worden. 4 kansen om je dus te plaatsen voor de play-offs in je favoriete game. Uiteindelijk zullen de beste 4 van iedere game het uitvechten in een spannende knock-out finale! Hoe de prijzenpot zit verdeeld kan je onder aan op de toernooipagina vinden.

Schrijf jezelf en/of je team nu in en laat Nederland zien wat je waard bent! Bedankt KitKat voor je inzit in de Nederlandse game wereld en let’s get these tournaments started!

Alle verschillende toernooien en data vind je hier: https://play.dutchstudentleague.nl/nl/tournaments

Join onze Discord community nu! 

Veel succes!